Walk in closet i drømmeformat

08 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Et walk in closet er noe alle drømmer om, men det er viktig at det ikke blir en unnskyldning for å samle mye rot på et sted. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan gå frem, hvis du vil få det klesskapet du drømmer om. 

Sorter alt

Før du kan begynne å innrede klesskapet ditt for alvor, er det en god ide å sortere alt. Det kan man enkelt gjøre ved å tømme hele skapet som det ser ut nå, og gå gjennom kategori for kategori. Her skal du så lage underkategorier som du sorterer i. Det er ting som skal gis bort eller resirkuleres, ting som skal selges og ting som skal beholdes. Da får du enkelt overblikk over hva du faktisk har – for det er ikke noen vits i å putte ting du ikke bruker inn i walk in klesskapet ditt – da blir det bare uoversiktlig. 

plexiglas

Det er nemlig sånn at vi fort ender opp med å bruke de samme ganske få tingene hele tiden når vi ikke har overblikk, og vi får heller ikke utnyttet garderoben godt nok, når vi bruker den på denne måten. Derfor er det viktig å investere litt ekstra tid i sorteringsfasen. Hvis du får gode ideer til kombinasjoner og sammensetninger av plagg underveis – skriv eller tegn dem ned, så kan du ta det frem når du har kleskrise. 

Bruk triks fra luksuriøse butikker 

Når alt skal settes og legges på plass, kan du bruke triks fra luksuriøse butikker. Det er nemlig det de fleste vil at klesskapet skal se ut som. Det handler om å stille ut tingene dine, så de virker fristende og du enkelt kan se for deg kombinasjoner og bruksmåter. Du kan enkelt bruke plexiglas til å lage utstillingsmontre til klesskapet ditt. Da blir det akkurat som en butikk, og du kan «shoppe» i din egen garderobe. 

Flere nyheter