Trenger du akutt hjelp av en tannlege?

30 november 2020
admin

Trenger du akutt hjelp av en tannlege?

Hvis det er noe man ikke ønsker seg så er det å ha akutt behov for en tannlege. Men hvis man har behov for akutt tannlegevakt i trondheim er det innmari bra at det er et bra valg å finne. Jeg begynte å gå hos Valentinlyst tannlegekontor da jeg flyttet til Trondheim og har også benyttet meg av deres akutte tilbud etter en større behandling der jeg fikk betennelse og måtte få akutt hjelp til å få kontroll på situasjonen og hjelp til smertene jeg hadde. Det å vite at hjelpen bare er en telefon unna var utrolig deilig.

Vær forberedt

Hvis du har vært hos tannlegen, enten det er til noe omfattende eller bare fordi du har fikset et lite hull, så kan det jo oppstå ting og situasjoner som kan være vanskelige å håndtere selv og som kanskje kommer helt uventet. Kanskje vet man ikke hvor alvorlig det er eller om man kan få smertestillende.

Da er det bra at man kan få tak i en akutt tannlegevakt i trondheim som kan hjelpe deg. Hvis man har vært hos tannlegen vil jeg anbefale at man finner nummeret til akutt hjelp med en gang. Bare sånn at man har det og ikke skal begynne å lete når man har aller mest vondt. Det er i hvert fall det jeg gjør når jeg er hos tannlegen. Bare for sikkerhets skyld. Det skader jo ikke, heller det motsatte. 

Ta vare på deg selv

Det beste man kan gjøre for å unngå akutte situasjoner hos tannlegen er å gjøre så godt man kan for å ta vare på tennene sine. Det er ikke alltid at det er nok, for gener og enzymer i spyttet spiller også inn her, men man kan gjøre det man kan for å forebygge og bidra til god tannhelse, uansett omstendigheter.

Flere nyheter