Spenningsomformer i høy kvalitet

07 mars 2020
Maria Laugesen
Spenningsomformer i høy kvalitet

En spenningsomformer er en må-ha for deg som ofte er ute på tur og trenger PC-en din eller andre elektroniske apparater. Den kan nemlig sørge for at du kan lade apparater som ellers vanligvis ikke opererer ved den spenningen som uttaket gjør. Et vanligt eksempel er muligheten til å lade en PC i bilens sigarettuttak, men en spenningsomformer er veldig allsidig og fungerer til masse bruksområder – det er nesten kun fantasien som setter grensen.

Når du velger spenningsomformer, så må du selvfølgelig – viktigst av alt – velge en som har den riktige spenningen. Den klassiske er 12v til 230v, og en av disse varianter finner du hos Batterionline.no. Blant deres store utvalg kan du nemlig finne en spenningsomformer DC/AC fra 12V til 230V. Dette er en type som kan anvendes til veldig mange ting, og som du derfor kan få stor glede av i hverdagen. Den er veldig liten og kompakt, noe som betyr at den er enkel for deg å ha med deg overalt. Legg den i vesken eller sekken, der den ikke tar opp mye plass, slik at du alltid kan omforme spenning når du trenger den. På tross av den lille størrelsen kan den oppnå en effekt på hele 300W. 

Den er utstyrt med en rekke mekanismer og egenskaper som gjør den både veldig brukervennlig og samtidig veldig trygg å anvende. For eksempel har den overbelastningsbeskyttelse, er kortslutningssikker og har overopphetningsbeskyttelse ved 1200mA. Den gir deg varsel for lavt batteri, og den er utstyrt med sikkerhetsavslåing under 9,5V. Derfor er den utrolig sikker å bruke, og du kan ha glede av din spenningsomformer i mange år på grunn av den høye kvaliteten. Samtidig er den så enkel å anvende, at det ikke er noe problem selvom du kanskje aldri har brukt en spenningsomformer før på noe tidspunkt.

Flere nyheter