Slik bruker du kjoler hele året

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Kjoler er ikke bare et vår- og sommerplagg, det er noe som faktisk fint kan brukes hele året. Det er mange måter å bruke kjoler på, og med få enkle grep kan du gjøre yndlingskjolene brukbare hele året. Det kan du lese mer om her, så du kan optimalisere garderoben din. 

Bruk flere lag 

En åpenbar løsning for deg som vil bruke kjoler hele året, er å bruke lag på lag-metoden når du skal bruke kjolene i de kalde måneden. Det er ikke bare noe som gjør ermeløse kjoler varmere, men det er også noe som gjør at man enkelt kan endre uttrykk på antrekket. En høyhalset, stram hvit genser under yndlingssommerkjolen, gir den et oppdatert, varmt og moderne look. 

kjoler

Man kan også med fordel benytte seg av smarte undertøysplagg, som en body i ull eller kasjmir, eller ullundertroye. Da trenger man ikke nødvendigvis en hel garderobe som utelukkende består av tjukke plagg for høst og vinter, hvis man ikke ønsker det. Det er også ting som gjerne bare blir liggende hele sommeren. Kanskje er det på tide å fjerne konseptet om sommer- og vinterkjoler, og i stedet fokusere på å bygge en helårsgarderobe? 

Bygg en helårsgarderobe 

Det er nemlig fullt mulig å bruke teknikken på hele garderoben, og sørge for at man har plagg som fungerer i sømløs symbiose sammen, og kan brukes på flere forskjellige måter. Noen ting er kanskje bare for noen årstider, men fokuser på at størstedelen av garderoben din kan være i rotasjon hele året. Det er også en smart måte å sørge for at du får brukt alt på, og kan gjøre at du får mer ut av garderoben din.

Gå gjennom hele garderoben for å se på hva du rent faktisk får brukt, og hva som blir liggende. Deretter kan du ha i bakhodet, hvordan du kan sette ting sammen på sesongvennlige måter. 

Flere nyheter