Ortopediske hjelpemidler for alle behov

04 juli 2021
Maria Laugesen

Ortopediske hjelpemidler kan bli relevant for personer som ikke har full funksjon av for eksempel deres kne, føtter, hender eller lignende. Disse funksjonstap kan oppstå på grunn av ulike sykdommer og skader, og med ortopediske hjelpemidler kan det altså bli mulig å få mye av funksjonen igjen. 

Det er viktig at dine hjelpemidler er helt skreddersydd for deg og dine behov for at du får den best mulige funksjonen.

Spesialiserte ortopediske hjelpemidler for deg

Hvis du av en eller annen årsak trenger et ortopedisk hjelpemiddel, så kan du få hjelp av Trøndelag Ortopediske Verksted til dette. De er nemlig spesialister på området og kan sørge for at du får en enklere, mer smertefri og mer funksjonell hverdag.

De tilbyr for eksempel en lang rekke hjelpemidler til føttene som er en utrolig viktig del av kroppen vår for at vi kan fungere i hverdagen. Det gjelder for eksempel fottøy som er individuelt tilpasset dine føtters form og behov, noe som for eksempel er veldig relevant dersom du har feilstillinger i føttene som påvirker muskler og skjelett.

De leverer også proteser for deg dersom du eksempelvis er amputert på forskjellige nivå i benet – alt fra hofte til fotrot, og her finnes igjen masse varianter som passer for ulike behov.

Få hjelp av spesialister

Så hvis du har snakket med legen din eller annet helsepersonale om at du trenger ortopedisk hjelpemiddel i Trondheim, da kan du ta kontakt til TOV. Deres virksomhet består av ortopediingeniører og ortopediteknikere som er spesialisert på området. Det sikrer et høyt faglig nivå slik at du som bruker opplever en profesjonell, gjennomført behandling når du møter opp.

Du får glede av et tverrfaglig team som med en ideell kombinasjon av spesialeområder kan gi deg den best mulige behandlingen, som passer for akkurat deg og dine individuelle behov og ønsker.

Flere nyheter