Ny lader til blybatterier

03 september 2019
Maria Laugesen
Ny lader til blybatterier

Det er essensielt å ta vare på bilen sin, og en del av dette inkluderer å passe på alle bilens deler og sørge for at disse fungerer optimalt. Dette gjelder selvfølgelig også det batteriet som er i bilen, og som sørger for at de elektroniske deler fungerer. Dette er et blybatteri, og som alle andre batterier kan det gå tom for strøm hvis det blir anvendt for mye uten å bli ladet. Derfor er det en veldig god idé å ha med seg en lader til blybatterier i bilen, slik at du alltid kan lade bilens batteri på nytt. Det er nemlig på sikt både en enklere løsning og en billigere investering enn å måtte kjøpe et nytt hver gang det går tom for strøm.

Merket CTEK produserer en lang rekke batteriladere til blybatterier, og de er anerkjent for deres sterke produkter av topp kvalitet. Deres ladere henvender seg til batterier som finnes i biler, båter, motorsykler og lignende. De er eksperter på området, og derfor vet de hva som skal til når det gjelder både funksjonalitet, kvalitet, brukervennlighet og slitestyrke. 

Hos BatteriOnline kan du finne et utrolig stort utvalg av CTEK batteriladere. For eksempel kan du finne den veldig nyttige og brukbare CTEK mxs 5.0, som er en lader for blybatterier på 12 volt. Batterikapasiteten er 1,2 til 110 Ah, og den har et åtte trinns fullautomatisk ladeforløp. Den kan fungere i temperaturer mellom -20 og pluss 50 grader, så den er svært anvendelig å ha med seg overalt når blybatteriet i bilen eller båten trenger en lading. Du kan få din CTEK batterilader for blybatterier hos BatteriOnline i dag. Her finner du både denne og en lang rekke andre modeller og varianter til en veldig god pris. Slik kan du helt sikkert også finne en variant som passer akkurat for dine behov.

Flere nyheter