Leter du etter en trafikkskole i Giske?

08 desember 2020
admin

Leter du etter en trafikkskole i Giske?

Det gjorde jeg også! Jeg gjorde en del grunnarbeid for å finne en Trafikkskole i Giske som jeg ville gå hos når jeg skulle ta lappen og er ganske fornøyd med å ha endt opp med å velge Rogne Trafikkskule. De hadde veldig kompetente og gode lærere som både var tålmodige og dyktige på faget sitt, noe som føles som et absolutt must når man skal lære seg noe helt nytt.

Jeg følte meg veldig trygg sammen med min lærer, selv om det var skummelt å komme ut på veien for å kjøre de første mange gangene. Men det gikk mye bedre enn jeg hadde forestilt meg og da prøven kom følte jeg meg klar. Det var hyggelig at læreren min nesten ble like glad som jeg var da jeg bestod oppkjøringa.

Ha fokus på å øvelseskjøre så mye som mulig

Det å kjøre opp krever mye. Hvis jeg skal anbefale noen som holder på å ta lappen noe vil det klart være at de skal kjøre så mye som mulig ved siden av alle de kjøretimene man har. Det å kjøre mye er virkelig det som gjør at man blir god til å kjøre og føler seg trygg både i bilen og i trafikken.

Jeg øvelseskjørte veldig mye samtidig som at jeg tok lappen på min Trafikkskole i Giske og jeg tror at det hjalp meg veldig, veldig mye med å bli klar. På mange måter er det jo ikke særlig komplisert å lære seg å kjøre bil, men det er alt det andre som er vanskelig. Det med å få ting til å bli en rutine. Å huske alle de elementene man skal huske. At kroppen begynner å vite hva den skal når og at ting begynner å gå automatisk. Alt det tar lang tid!

Flere nyheter