Hold deg varm med Moose Knuckels

25 januar 2021
admin

Når det kommer til vinter er det ikke akkurat et overveldende flertall av verdens land som vet hvordan bitende kulde føles. Men Norge, Russland og Canada ligger alle sammen på toppen av lista over å komme seg gjennom kalde vintre som på mange tidspunkter føles uendelig lange.

Det å finne riktige klær til å komme seg gjennom det er en stor og viktig del av å ha en bra vinter og hvem er vel bedre å kjøpe skikkelig vintertøy av enn de som faktisk bor midt i den kaldeste vinteren selv? Jeg kjøpte en jakke fra moose knuckels i fjor og det er en av de aller beste valgene jeg har tatt i forhold til yttertøy på så lenge jeg kan huske. 

Det var uten tvil en investering, for slitesterkt yttertøy som holder kulda ute i iskaldt Norsk vintervær er ikke billig, men jeg har ikke angret på å legge så mye penger i det. Passformen er god, designet er bra og hetta på min parkas har i tillegg ekte pels langs kanten. Så burde den heller ikke være billig.

Vær mer ute i vinterværet

Når det er vinter er det ikke så lett å motivere seg selv til å være ute, men vi har akkurat like stort behov for frisk luft om vinteren som vi har om sommeren, hvis ikke mer. Det å sitte så mye inne som vi gjør om vinteren er ikke bra for hverken den fysiske eller psykiske helsen vår og det er viktig å komme seg ut selv om det ikke er det man har aller mest lyst til om vinteren.

Det å ha gode vinterklær blir her avgjørende for hvordan vi håndterer kulda, så det å investere i bra yttertøy blir så mye mer enn det, for vi investerer også i helsa vår og det er så viktig.

Flere nyheter