Har du lagt igjen husnøklene på jobb?

19 juli 2020
admin

Har du lagt igjen husnøklene på jobb?

Har du låst deg ute? Vedder på at du er ganske irritert på deg selv akkurat nå. Få ting er mer irriterende å låse seg ute, men en ting som slår det må være at det bare er din egen feil.

Kanskje har det gått litt for fort i svingene og du har klart å legge igjen nøklene dine på jobb før du tok veska og låste deg ut. Nå er bygningen stengt, så du kan ikke engang hente nøklene hvis du hadde tid til det. Så utrolig irriterende!! Du er heldigvis ikke den eneste som har opplevd akkurat det og det er heldigvis hjelp å få fra en låsesmed i Asker — sånn at du ikke behøver å vente så veldig lenge på hjelp.

 

Døgnbemannnet vakttelefon

Livets utfordringer forholder seg ikke akkurat til kontortider og det kan føles ekstra irriterende hvis du oppdager at du har mistet eller glemt igjen nøklene dine på et ubeleilig tidspunkt, der du enten ikke får hentet dem igjen, eller ikke vet hvor de er i det hele tatt —og kanskje særlig hvis du skal rekke noe. Jeg kjenner noen som hadde mistet nøklene og låst seg ute rett før de skulle på ferie og bare skulle ut å handle litt ting til turen, men endte opp med å låse seg ute — med pass og kofferter inne i leiligheten, når de var på vei til flyplassen.

Glimrende! Men heldigvis har Norlås vakt 24 timer i døgnet og kommer ut til deg så fort de kan. Neste gang har du kanskje lagt et par nøkler hos en nabo du stoler på eller hos et familiemedlem som gjør at du slipper sirkuset en gang til, men akkurat nå er det en låsesmed i Asker som gjelder.

Din låsesmed i Asker

Å låse seg ute er irriterende nok i seg selv, og det å vente på en låsesmed hjelper ikke noe særlig, så det å kunne få tak i en lokal låsesmed gjør alt mye lettere. Lokalt er topp, en låsesmed i Asker er det du trenger.

Flere nyheter