Enkel og presis pakkesporing

11 juni 2019
Maria Laugesen
Enkel og presis pakkesporing

Det er alltid godt å vite hvor ens pakke befinner seg, når den er på vei til mottakeren. Det gjelder uansett om du er avsender og vil holde styr på pakkens vei til mottakeren, slik at du kan sikre deg at alt går som planlagt, eller om du er mottaker og venter på å finne ut når pakken lander hos deg. Heldigvis er pakkesporing mulig hos stort sett alle fraktselskaper i dag. Ved hjelp av den unike strekkoden som monteres, blir den nemlig scannet hver gang den skifter sted underveis, og derfor kan man hele tiden følge dens forløp. Det er noe fraktselskaper selv anvender i høy grad, men informasjonen er altså også tilgjengelig for deg som avsender eller mottaker.

Pakkesporing – eller Track & Trace som systemet egentlig heter – kan altså anvendes av bedrifter eller privatpersoner, enten de er avsendere eller mottakere. Her kan du se hvor pakken befinner seg akkurat nå, hvor den har vært før dette, og når den forventede leveringen skal skje. Og det er faktisk veldig enkelt å finne frem til disse opplysninger. Hos billigpakke.no er det mulig å spore pakker fra alle de store fraktselskaper som for eksempel UPS, FedEx, Posten, DHL, PostNord, Bring og andre. Alt du må gjøre er å skrive inn forsendelses- eller ordrenummeret ditt, og så vil siden søke i alle de forskjellige fraktselskaper for å finne din pakke. Slik trenger du kun søke én plass, når du skal finne din pakke, og du vil få tilbakemelding fra alle de større selskaper.

Så neste gang du vil følge din forsendelse, eller den pakken du nettopp har bestilt, så besøk billigpakke.no. Det er raskt, enkelt og brukervennlig å finne ut, og så er det selvfølgelig helt gratis å søke opp en pakkesporing på siden. Prøv selv i dag, og se hvor enkelt det kan være.

Flere nyheter