En lås som virkelig ikke gir seg uten nøkkel

29 oktober 2019
Mathias Bjelland
En lås som virkelig ikke gir seg uten nøkkel

Viktigheten av å ha en ekstra nøkkel

De fleste av oss vil miste en nøkkel på et tidspunkt i livene våre. Det er aldri et stolt øyeblikk, men det er et øyeblikk mange av oss vil leve gjennom, noen ganger mer enn en gang. Den verste delen er ikke alltid å miste nøkkelen, men ikke ha en ekstra nøkkel til å bruke i stedet. Hva om nøkkelen åpnet en skuff med veldig viktige arbeidsfiler i dem? Hva hvis de åpner en sikkerhetsboks?

Disse problemene kan forsvinne hvis du har en reservenøkkel liggende. En ekstra nøkkel er sikkerhetskopien din hvis du gjør en stor feil. En ekstra nøkkel skåner deg for hodepinen ved å måtte betale noen for å plukke låsen eller til og med måtte bytte låsen helt. En ekstra nøkkel kan fås ganske enkelt hos https://www.norlaas.no/ for eksempel, men  den sparer deg for så mye ulemper.

Få din ekstra nøkkel i dag

Alt du trenger å gjøre er å gå til en jernvarehandel, og det er vanligvis en nøkkelskjæremaskin. Nøkkelskjæremaskinen vil skanne nøkkelen din så snart du setter den inn, og den vil deretter bruke en uklippt nøkkelmal og skjære opp i mønsteret til nøkkelen. Når dette er gjort, er det bare et spørsmål om å børste av metallstøvet, og du har deg en ekstra nøkkel.

Å ha en ekstra nøkkel gir all mening i verden. Selv om du bare har plassert nøkkelen din og vil kunne finne den etter en tid, vil det i mellomtiden være mye mer praktisk hvis du hadde en ekstra nøkkel, slik at du ikke trengte å bruke tid på å lete etter den opprinnelige nøkkelen. Å ha en ekstra nøkkel er ganske enkelt den mer ansvarlige tingen å gjøre, og det er også det smartere valget. Da skal du aldri mer bekymre deg for å miste en nøkkel, for du har jo en backup. 

Flere nyheter