Detaljer i boligen som alle legger merke til

28 januar 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange ting mange legger merke til i hjemmene til folk som du kanskje ikke er klar over. Det er nemlig ikke nødvendigvis de tingene du tror. Det finnes mange forskjellige løsninger og stiler man kan hengi seg til for å få alt helt perfekt, men det viktigste er faktisk å ta tak i de detaljene som teller. 

Identifiser det som må gjøres

Det er nemlig helt essensielt at man identifiserer akkurat hva som må gjøres. Kanskje er det et malingstrøk som mangler, eller kanskje er det på tide å bytte ut puter og tekstiler, for å få et nytt look? Det er jo ikke alltid sånn at det krever en full oppussing fra gulv til tak, for å få det uttrykket man ønsker. 

På tide å fikse opp balkongen?

dør og vindu

En detalj som ofte går tapt, handler om balkongen, hvis du har en. Det er mange som lar balkongen forfalle litt, og det handler rett og slett om at den står ubrukt mye av året når man bor i et kaldt land som Norge. Det er dog sånn at det er mye man kan gjøre for å gjøre balkongen litt mer innbydende hele året, med lys og varmeløsninger, kan man nemlig fint bruke balkongen litt, selv om gradestokken går nedover. 

Det er også viktig at balkongen i seg selv er velfungerende. Det har for eksempel mye å si at man har en balkongdør som fungerer som den skal, og som er innbydende og lett å åpne. Derfor er dette noe man med fordel kan se nærmere på, hvis man vil pusse opp balkongen litt – selv om det ikke er balkongsesong. Tenk på hva du kan gjøre for å gjøre balkongen varm og hyggelig, og selv om du ikke bruker den, er det ekstra koselig med små lyskjeder eller lykter, som skaper et ekstra stemningsfullt rom i huset. 

Flere nyheter