Bestill akutt tannlegetime

10 april 2020
Maria Laugesen
Bestill akutt tannlegetime

Mange av oss går – heldigvis – regelmessig til tannlege. Dette er viktig å gjøre, fordi du kan forebygge potensielle problemer før de utvikler seg til mer alvorlige og smertegivende tilstander. Det sørger også for at du holder en bedre tannhelse generelt. Men noen ganger kan det likevel oppstå tilstander som krever akutt behandling, og da gjelder det selvfølgelig om at kontakte din tannlege i Grünerløkka med én gang. Når smerter eller skader på tenner eller tannkjøtt har oppstått, da risikerer du at tilstanden utvikler seg og blir mer alvorlig, hvis du venter. Derfor bør du alltid bestille time til tannlege så fort som mulig.

Smerter i tenner eller tannkjøtt kan oppstå ved akutte skader, der du for eksempel faller eller tygger på noe hardt. Her kan du risikere å knekke en tann eller få andre skader i munnen som må ordnes. Det kan også være tilstander som har bygget seg opp over lenger tid, for eksempel infeksjoner i tenner eller tannkjøtt, hull i tannen eller visdomstenner som vokser ut på en uhensiktsmessig måte. Det kan være vanskelig selv å vite hva årsaken til smertene er, og derfor er det enda viktigere å få det undersøkt med en gang.

Så opplever du smerter i tenner eller tannkjøtt, eller har du merket eller sett forandringer på tennene som du ikke tidligere har opplevd, da bør du alltid ringe din tannlege med gang. Hos Grünerløkka Tannhelsesenter står de klar til å ta imot deg, og de hjelper gjerne med behandling av en lang rekke forskjellige akutte smertetilstander. Her kan du være sikker på å få en grundig undersøkelse og en profesjonell behandling, slik at du igjen kan få en god tannhelse. De sørger for å gi en smertefri behandling, så du trenger ikke bekymre deg om ditt tannlegebesøk selvom du har vondt på forhånd.

Flere nyheter